tiistai 19. heinäkuuta 2016

Kuokka I ja II -leirien lapset taiteilivat kenkäharjoja ja kortteja

Kirjoittaja: Marianna Kalske, viljelyalueenhoitaja, kesätyöntekijä Kumpulan koulukasvitarhalla.

Aloitin päivän kuvaamalla videolle Kuokka 2 -leirin touhuja. He olivat tehneet aikaisemmin betonista ja juuriharjoista kenkäharjoja ja kukkapenkin koristeita. Nuoret esittelivät teoksiaan ohjaajan kanssa ja sain vielä kunnian haastatella erästä leiriläistä hänen teoksistaan. Kun teokset oli esitelty, siirryimme rakentamaan kukkapenkkejä. Niittipyssy oli kova juttu ja laatikon pohja saatiinkin kiinnitettyä sen avulla. Lopulta leiriläiset lapioivat mullat laatikkoon ja pääsivät vielä poimimaan marjojakin puskasta.


Lounaan jälkeen vuorossa oli Kuokka 1 -leirin kanssa kuvaamista. He olivat askarrelleet leirikortteja ja nyt ne olivat valmiita lähetettäväksi ystäville ja sukulaisille. Lähdimme kävelemään kasvitarhalta postilaatikolle ja lapset kertoivat samalla korteistaan. Juttua riitti koko matkan. Postilaatikolla kaikki saivat tiputtaa oman kirjeensä. Teimme myös päivän hyvän työn keräämällä roskia paluumatkan varrelta. 




Päästyäni takaisin kasvitarhalle kokosin videoklipit yhteen ja editoin videot valmiiksi. Videoiden kuvaaminen ja tekeminen oli mukavaa ja nautin lasten kanssa vietetystä päivästä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti