keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Konkareiden hiekkakasa

 Konkareiden leiri alkoi vauhdikkaasti; jo ensimmäisen leiriviikon aikana saatiin kaikki kylvöt tehtyä ja taimet istutettua maahan.
Toisella leiriviikoilla pääsimme siis aloittamaan Koulukasvitarhatoiminnan 100 vuotisjuhlaan liittyvää ympäristötaideteosta.
Teoksen lähtökohtana on suuri hiekkakasa. Alustavissa ideakeskusteluissa yhteistä hyväksyntää on saanut ajatus eläinten linnasta tai kaupungista.
Konkarit saavat itse päättää, millaisia asumuksia eläimille tulee ja mitä eläimiä sinne muuttaa.
 Maanantaina kasalla alkoi innostunut työskentely. Koska kyseessä on projekti, joka muuttaa luonnettaan leikkien ja uusien ideoiden myötä, osa teoksista on lyhytikäisiä ja vain lasten käytössä: emme vielä tiedä, mikä tulee olemaan työn lopullinen muoto elokuussa.
Yllä olevassa kuvassa seurataan kahden toukan urheilukisaa. Poikien rakentamaan ötökkäkaupunkiin muutti (harmittavan välikaikaisesti tosin) viisi asukasta luxus kortteliin, jossa oli siis urheilukenttä, leffateatteri (Pokemon leffa menossa), upeita asuntoja ja kukkaistutuksia unohtamatta.
 Kasaan kaivettiin myös isoa kraateria, sillä paikalla on ollut joskus tulivuori.

Isompia eläimiä on muuttamassa tässä vaiheessa ainakin yksi hevonen (oikealla tekovaiheessa) ja isohko lintu jonka pesä on juuri valmistunut.

Uskoakseni myös kalamaailman edustajia saadaan, sillä tänään saatiin tehtyyn vesilammikkoon jo vettäkin.

Tässä kuvassa on lepotunneli joillekin söpöille eläimille.. Vielä ei tiedetä, kuka muuttaa sinne. Ehkä joku Liisa-lapsi?Jännittäviä vesivirtauksia tutkailtiin tänään. Myös oikea koira Pedro ihmettelee niitä.


Projektimme jatkuu... Jatkoa seuraa....

1 kommentti:

  1. Jännä nähdä miltä näyttää heinäkuussa ja ketä kaikkia muuttanut asumaan!

    VastaaPoista