sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Nuppu-leirin terveisiä

 

Kahden ensimmäisen leiriviikon kuluttua on Nuppu-leirin aika kertoa kuulumisiaan!

Nuppu- ympäristötaideleirillä aika on kulunut monenlaisissa puuhissa. Ensimmäisellä viikolla koristelimme muun muassa saviruukut, joihin sitten jokainen sai itse istuttaa kotiinviemisiksi kauniin marketan. Olemme myös leikkineet, seikkailleet metsässä ja tehneet kaikenlaisia taidejuttuja.

Toisella viikolla aloitimme veistospuiston parissa työskentelyn. Teemanamme on salainen puutarha, jota rakennamme metsään erilaisille olennoille. Viereisessä kuvassa tutustutaan metsään, olisikohan puusta löytynyt jotain jännää!


Salaisen puutarhan rakentaminen oli kaikille mieluisaa puuhaa. Salaiseen puutarhaan rakentui viikon aikana vaikka minkälaisia upeita majoja, kartanoita, siltoja ja rakennelmia. Opimme yhdessä myös paljon uusia taitoja, kuten erilaisia solmuja ja eri materiaalien käyttöä.

Ohessa on muutama kuva työskentelystä ja valmiista töistä. Valitettavasti kaikista töistä ei ole kuvia, sillä kaikki olisivat kyllä olleet kuvaamisen arvoisia! Onneksi niitä voi kuitenkin tulla ihailemaan viimeisteltyinä sitten tarhan 100-vuotisjuhlaan.


Vaikka tällä leirillä on keskitytty enimmäkseen ympäristötaiteeseen, olemme kuitenkin ehtineet perustaa yhdessä myös pienen kasvimaan. Siihen jokainen leiriläinen sai taiteilla kyltin, jottei unohdeta mitä missäkin on. Ja onhan sieltä kasvimaalta jotain alkanut jo kasvamaankin!
 

Nuppuleiri jatkuu vielä juhannukseen asti, eli vielä meillä on hetki aikaa nauttia leirielämästä. Tähän asti meillä ainakin on ollut tosi kivaa yhdessä!

Terveisin Nuppu-leirin ohjaajat ja leiriläiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti