keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Tattiturmelot - innokas taiteilijoiden joukko

Isojen viljelyleirin jälkeen esittelyvuorossa on isojen ympäristotaideleiri eli, me Tattiturmelot!

Tattiturmeloihin kuulu 19 toinen toistaan innokkaampaa ja iloisempaa taiteilijan alkua. Taideleiri aloitettiin viime viikolla Kumpulan koulukasvitarhassa seikkaillen ja aluetta tutkien. Ensimmäisten päivien ohjelmassa on ollut demokraattisesti sääntöjen sekä leirin nimen valitsemista, leikkejä, omaa vapaa-aikaa ja tietysti taiteen tekemistä.

 
 

Olemmekin saaneet jo paljon aikaiseksi kädentaitojen saralla. Teimme omat vihkot, jotka sidoimme ja koristelimme kasvipainannalla, maalasimme leiriliput sekä puukyltin koko kasvitarhalle, koristelimme leiritelttamme pienillä kangasruseteilla ja muovasimme savesta lintuja, jotka muuttivat telttamme takana sijaitsevaan omenapuuhun itserakentamiimme linnunpesiin.
 


 
Edessä on vielä paljon kivoja leiripäiviä ja Tattiturmelot odottavat innolla erityisesti majanrakennusta, sekä yhteisiin ”kukkapenkkeihin” taiteilua yhteisötaiteilijan johdolla. Näitä penkkejä voi myöhemmin kesästä ja syksystä bongailla ympäri kaupunkia.

Tattiturmelot lupaavat noudattaa aiemmin blogissa esiteltyjä sääntöjä, erityisesti numeroa 10: Nautin leiristä ja pidän hauskaa yhdessä kaikkien kanssa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti