maanantai 11. elokuuta 2014

Kumpulan leirikesä kiittää ja kuittaa, seuraavaksi sadonkorjuuta!


Kumpulan leirikesän viimeinen varsinainen leiripäivä vietettiin viime torstaina haikean iloisissa tunnelmissa. Päivä avattiin yhteisellä aamunavauksella, jossa mm. tutustuttiin Taidepoliisit -ryhmän tuunaamaan, kuvassa näkyvään seinämaalaukseen. Kotiinviemisiksi leiriläiset saivat satopussit ja kukin yhden auringonkukan hienosta pellostamme. SUURET KIITOKSET KAIKILLE LEIRILÄISILLE, OHJAAJILLE JA MUULLE HENKILÖKUNNALLE MAHTAVASTA LEIRIKESÄSTÄ!

Syksyn aikana koulukasvitarha avautuu leiriläisille ja muullekin väelle vielä moneen kertaan.

SADONKORJUU- JA SYYSTYÖPÄIVÄT lauantaisin klo 13-15
Syystyöpäivinä satoa korjataan yhteiseen satopöytään, josta se jaetaan läsnäolijoiden kesken. Sadonkorjuun ohella tehdään perheiden voimin kasvimaan syystöitä ja valmistellaan lasten palstaa talvilepoon. Myös ympäristötaideleiriläiset ovat tervetulleita mukaan! Ensimmäisen syyslauantai on 16.8. ja viimeistä kertaa satoa korjataan 27.9.

KASVITARHAN AVOIMET OVET TI 19.8.2014 KLO 14-19!
Tervetuloa sankoin joukoin mukaan kasvitarhan sadonkorjuujuhlaan! Ohjelma alkaa klo 14 kasvitarhalaisten sadonkorjuulla ja klo 16 alkaen kasvitarhan ovet avautuvat kaikille. Ohjelmassa on klo 16 alkaen hevosajelua ja työpajoja lapsille ja aikuisille (mm. kasvomaalausta). Roihuvuoren isien ja äitien orkesteri esiintyy! Kahvila on auki kasvitarhan pääpaviljongissa ja lisäksi myynnissä on kasvitarhan sadosta valmistettua ruokaa ja satoa kotiin vietäväksi. 

Herkullistä, värikästä ja iloista loppukesää ja alkavaa syksyä kaikille!

ps. Blogin lukemista ei kannata jättää tähän, vielä muutama postaus on syksyn aikana odotettavissa. 

 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti