maanantai 2. heinäkuuta 2018

Muistoja alkukesän leiriltä - vielä kerran Puutarhamursut
Heti ensimmäisten leiripäivien aikana alkoi idearikkaiden Puutarhamursujen toimesta metsään rakentua maja. Viimeisenä leiripäivänä vietimme koko porukalla majan tupaantuliaisia. Majan rakentamiseen osallistui useampi leiriläinen. Tässä kuvassa edustavat Elli ja Veera.
Osa kasvitarhan puista on jo niin vanhoja, ettei niihin ole turvallista enää kiivetä. Tähän puuhun kuitenkin SAA KIIVETÄ ja sen tietää myös kuvassa koivun oksalla poseeraava Toivo.
Sitruunamelissalla maustettu vesi on paras janojuoma lämpimänä päivänä, sanoo Elmeri. Myös Toivo, Jai ja Otso innostuivat poimimaan sitruunamelissan lehtiä vesipulloihinsa.


Toisen leiriviikon perjantaina teimme halukkaiden kanssa retken Kaupunkipuutarha ja sen asukit -leirille Kontulaan. Mukana olivat Veera, Roosa, Elli, Sara, Otso, Essi, Liisi, Veera, Timo-Matti, Lauri, Jai, Pihla, Hertta, Kikka ja Satu. Retkellä söimme lounaan Kontulan nutalla, minkä jälkeen suuntasimme Vesalan koululle eläinkasvihuonetta ihmettelemään.
Vesalan koulun eläinkasvihuoneessa on muun muassa kilpikonnia. Tässä kilpparia on ruokkimassa Otso.Kilpikonnien, erilaisten matelijoiden ja lintujen lisäksi eläinkasvihuoneessa asusti monia pehmoisia karvaisia kavereita. Kuvassa Roosa on saanut syliinsä marsun, jota silittämään on tullut myös Veera.


Puutarhamursujen leirillä varsinaisten ohjaajien Timo-Matin ja Satun loistavana apuna ja tukena toimivat harjoittelijat Kikka ja Janne sekä apuohjaaja Anni-Sofia. Tässä Kikan viimeisten päivien tuotos, johon myös tämä muistelupäivitys on hyvä päättää!Ihanaa kesän jatkoa kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti