torstai 29. kesäkuuta 2017

Juhannusjuhla 2017

Jo perinteeksi muodostunutta Kumpulan koulukasvitarhan juhannusjuhlaa vietettiin tänä vuonna keskiviikkona 21.6.
Juhannusjuhlaa kokoontuivat viettämään kaikki kasvitarhan leiriläiset, vanhemmat ja ystävät. Vaikka sää näytti alkuun epävakaiselta saimme sankoin joukoin nauttia juhlasta ja säästyimme sateelta.

Juhannusjuhlassa pääsimme näkemään isojen viljelijöiden ja draamaleiriläisten esitykset, jotka ilahduttivat mielikuvituksellisilla ja humoristisilla juonenkäänteillään. Isojen viljelijöiden esityksessä linnunpelätin seikkaili yksisarvismaassa ja kohtasi vaikka minkämoisia kommelluksia.

Draamaleiriläiset olivat tehneet esityksen pohjautuen Topeliuksen Vattumato satuun. Lapset dramatisoivat tarinaa itse oman tulkinnan mukaan ja pääsivät tekemään omia hahmoja, jotka seikkailivat vattumetsässä. Lähes 20 lapsen joukkiosta saatiin yhtäläinen esitys aikaiseksi yhdessä lasten ja ohjaajien kanssa.

Myös ymparistötaideleiriläiset ottivat osaansa juhannusjuhlaan ja järjestivät kasvomaalauspisteen, jossa lapset pääsivät tekemään kasvo- ja käsimaalauksia. Nähtävillä oli myös pienten viljelijöiden tekemiä riipuksia, jotka koristivat omenapuulehtoa.

Juhannusjuhla oli mukava ja lämminhenkinen tapahtuma. Tämä on oiva tapa päättää alkukesän leirit ja jäädä juhannuksen viettoon. Ensi vuoteen!


Draamaleiriläisten Vattumato esitys.

"Minä olen pupuvartija ja tässä ovat eläinystäväni."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti