perjantai 17. kesäkuuta 2016

Isot ympäristötaiteilijat tutustuivat savupainantaan ja luonnonilmiöihin

Kumpulan kasvitarhan kesän ensimmäiset leirit pyörähtivät käyntiin viime viikon alussa. Isojen (eli leirin vanhimpien lasten) ympäristötaideleirille saapui maanantaiaamuna seitsemän innokasta lasta, mutta leiriläisten määrä on ryhmän iloksi kasvanut kahdeksalla uudella tulokkaalla ensimmäisen viikon aikana. Ensimmäisten päivien aikana leirimme sai nimeksi Punaiset feenixit.

Feenixit ovat reippaita, iloisia ja kaikki lapset ja aikuiset huomioonottavia leiriläisiä. Mahtavan asenteen siivittäminä jo ensimmäisen viikon aikana taiteiltiinkin vaikka mitä. Leirillä on askarreltu jokaiselle omat leirivihot japanilaisella kirjansidonnalla, koristeltu vihkojen kannet savupainannalla, tehty ötökkägrafiikkaa ja tutkittu luonnonilmiötä sekä aurinkokellon että sadeveden ja akvarellien avulla. Olemme myös aloittaneet rakentamaan pienen pienille mielikuvitusolennoille uusia kyliä alueen metsään.

Edellisen viikon kohokohta taisi olla monelle leiriläiselle yhteisötaidepaja, jossa päästiin tekemään varjoteatteriesityksiä. Lapset loivat taiteilija Eevan avulla itse varjoteatterihahmot ja hämmästyttivät päivän päätteeksi hienoilla esityksillään niin ohjaajat kuin muutkin henkilökunnan. Kiitos, Eeva!

Ihanaa leirikesää ja kesälomaa kaikille toivoo

F-E-E-N-I-X-I-T, punaiset feenixit, jee!

 Aurinkokellon hahmottelua.

Leiriviiriä tekemässä omenapuun suojassa.

 Vesisade ja suolakiteet muuttivat vesiväritöitä yllättävillä tavoilla.

 Taiteilija voi käyttää sadevedenkin hyödyksi.

Ötökkägrafiikkaa.

 Isot ympäristötaitelijat eli punaiset feenixit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti