maanantai 29. kesäkuuta 2015

Kesätöissä Kumpulassa: Bussisaattajien päivä

Oletko miettinyt, keitä olemme me neonkeltaisiin huomioliiveihin sonnustautuneet työntekijät hyppimässä leiripäivän alussa ja lopussa kasvitarhan porteilla? Olemme Kumpulan bussisaattajat Juuli ja Maisa (heinäkuussa paikkamme ottavat Linus ja Tirlittan)!


Bussisaaton tarkoituksena on ohjata kauempaa tulevat lapset turvallisesti päivän alussa Herttoniemen metroasemalta Kumpulaan leireille ja vastaavasti leiripäivän päättyessä toisin päin. Vanhemmat tuovat, tai lapset saapuvat itsekseen yhdeksältä aamulla Herttoniemeen, josta matkamme jatkuu koko konkkaronkan saavuttua kohti Kumpulaa. Matka taittuu kätevästi metrolla Sörnäisiin, josta jatkamme bussilla 65A lähes suoraan kasvitarhan mahtaville kuusiporteille.

Päivän aikana me bussisaattajat toimimme lähinnä keittiön puolella, autamme ruokailussa ja ohjastamme lapsia omien astioidensa tiskauksessa. 

Leirien loppuessa haemme draamaleiriläiset pieneltä puolelta ja kokoonnumme porteille odottamaan, että kaikki ovat paikalla. Matka jatkuu nurin perin, ja Herttoniemessä olemme noin varttia vaille kolme riippuen julkisten kulkuvälineiden aikatauluista. Osa lapsista jatkaa omia teitään ja osan kanssa jäämme odottamaan heitä hakevia mummeja, isejä, äitejä tai isosisaruksia. 

Bussisaattajia on aina kaksi ja meillä on koko ajan päivystävä puhelin mukana. Ilmoitathan jos lapsesi jostain syystä ei pääse päivän saattoihin, ettemme turhaan jää odottelemaan! Me takaamme lapsellesi turvallisen ja hauskan matkan – bussisaattojen aikana on kuultu vaikka minkälaista tarinaa lemmikkien tempauksista siihen, mitä kukakin lapsi haluaa olla isona. 

Ihanaa kesää toivottaa bussisaattaja Maisa

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti