torstai 14. heinäkuuta 2011

TOIMITTAJAKERHO RAPORTOI

Heinäkuun alussa kasvitarhalla käynnistyivät keskiviikkokerhot: uimakerho, luontokerho ja toimittajakerho. Toimittajakerho päivittää juuriblogia ja tekee Kasvitarhan ilmoitustaululle kasvismixlehteä. Nuoret toimittajat ovat ahkeroineet ja kuvia, juttuja sekä tarinoita on syntynyt paljon.

Seuraavassa kerhon satoa:

ALUEENHOIDON TUIJAN HAASTATTELU

Mikä on näytekasvimaa?
-Kasvimaa jossa on kasveja näytillä.
Mitä satoa on tulossa?
-yrttejä ja raparperejä.
Montako tuntia te työskentelette?
-6-8 tuntia
Onko näytekasvimaalla kivaa työskennellä?
-Ihan kivaa.
Onko kasvimaalla hauskaa osoitella?
-On.
Miten näytekasvimaa sai alkunsa?
-Sen suunnitteli kaupunkiarkkitehti


(Isabella ja Viivi)TOIMITTAJAKERHO YMPÄRISTÖTAIDELEIRIN NÄYTTELYN AVAJAISISSA
Ympäristötaideleiri Neliapila järjesti keskiviikkona 10.7. leirin töiden näyttelyn. Avajaisissa vierailivat kuokkaleiriläiset sekä toimittajamme Isabella ja Sonya . Avajaiset aloitettiin tarjoilulla. Sen jälkeen seurasi teosten esittely ja lopuksi vielä eläinesityksia, joihin yleisökin sai osallistua.
Metsänneidon puku (idea lainattu taiteilija Elina Mäntylältä).Sarjakuva
minä metsän muokkaamana
USEISTA TEHDYISTÄ TARINOISTA JULKAISEMME TÄLLÄ KERTAA ERÄÄN KONKARIN TARINAN: Marikan uudet ystävät.

Marika on nuori tyttö joka käy Kuusilan koulun seitsemättä luokkaa. Marikan paras ystävä on Minna.
Minna käy Mäntylän peruskoulua. Hän on Marikan entisen ihastuksen kanssa samalla luokalla.
Marika sai monta uutta ystävää, kun meni seitsemännelle luokalle. Heidän nimensä ovat Cornelia, Sanna, Heli, Rani ja Lily. Marikan vanhat ystävät eivät enää edes puhu hänen kanssaan.
Minna on ainoa hänen vanhoista ystävistä joka pitää häneen yhteyttä. Marika on iloinen siitä, että edes Minna on hänen ystävä vaikka kaikki muut hänen vanhat kaverit ovat hylänneet hänet.
Marika luuli, että hänen uudet ystävät olisivat kivempia, kun vanhat. Mutta hän oli väärässä. Sillä, kun hän kertoi heille Ilarista niin Cornelia ja Sanna alkoivat kiusata häntä samalla lailla, kun hänen vanhat ystävät. Marika tuli siitä surulliseksi ja alkoi kiusata heitä samalla tavalla. Marikan mielestä Heli ja Lily ovat kivoimmat hänen uusista kavereistaan.
Yleensä Marika syö koulussa Lilyn kanssa ja joskus yksin. Marika on koulussa joskus allapäin, koska hän muistaa miten hauskaa hänellä oli Ilarin kanssa. Marikan mielestä Ilari on kiva ja hauska sekä viisas. Yleensä, kun joku kysyy häneltä onko Ilari kiva? Hän vastaa ei vaan kauhea nörtti. Marika ei viitsi kertoa totuutta, sillä pelkää, että joku sanoo hänen pitävän Ilarista. Marika pitää Ilaria vain ystävänä ja tietää, että ei näe Ilaria enää koskaan. Marikan mielestä hänen käsityö opettaja Taina Lehtelä on ottanut hänet silmätikukseen. Sillä aina, kun Marika sanoo hänen tunnillaan jotain hän alkaa huutaa ja siirtää Marikan toiseen huoneeseen. Se ei ole Marikan mielestä kivaa ja hän yrittää olla aina kunnolla, mutta ei onnistu, koska d-luokan tytöt saivat tietää, että hän oli pihkassa Ilariin. He kiusaavat Marikaa sen vuoksi. Marika on liittynyt koulussa tietotekniikka kerhoon. Marikan kaverit sanovat sitä nörttien puuhaksi, mutta Marikan mielestä se on hauskaa eikä nörttien puuhaa. Vaikka Marikan ystävät kiusaavat häntä he ovat parhaat ystävät maailmassa.

Loppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti