perjantai 14. elokuuta 2015

Leirikesä huipentui ripaskaan, ensi viikolla luvassa sadonkorjuun juhlaa

Tämän kesän viimeisiä yhteisiä leiripäiviä vietettiin viime viikolla aurinkoisissa tunnelmissa. Torstaina kannustushuudot raikuivat kasvitarhan nurmikentällä, kun Siniset Sudenkorennot, Perunaraimot ja Teräsmansikat ottivat mittaa toisistaan leirien yhteisissä päätösolympialaisissa. Jokainen leiri oli keksinyt olympialaisiin yhden lajin. Päivän aikana kisattiin kultatuoli-kottikärryviestissä, kynä pulloon – tarkkuuslajissa sekä ripaskassa. Erityisesti kestävyyskilpailuna tanssittu ripaska välitti hulvatonta kisatunnelmaa katsomoon asti.  



Olympialaisten päätteeksi kaikki saivat mieluisan palkinnon, jäätelöt ja tietenkin kesän satoa kotiin viemisiksi.



Isot kiitokset leiriläisille, ohjaajille, leirikokille, kesätyöntekijöille, vapaaehtoisille, Vihreän Oksan Werstaalle ja kaikille mukana olleille mahtavasta leirikesästä!

Nyt kasvitarhalla nautitaan auringosta ja valmistaudutaan ensi viikolla 19.8. vietettävään sadonkorjuujuhlaan. Leiriläiset osallistuvat sadonkorjuuseen päivällä, ja illalla klo 16 alkaen kasvitarhan portit avautuvat kaikille. Illan aikana voi ostaa Kumpulan satoa ja osallistua monipuolisiin työpajoihin. Tervetuloa mukaan nauttimaan myös tanssiorkesterista ja kahvilan antimista!

Aurinkoista viikonloppua kaikille, nähdään sadonkorjuun merkeissä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti