perjantai 12. kesäkuuta 2015

Tuulituhisijoiden leirikuulumisia kesäkuulta

Terveisiä innokkailta ja iloisilta kasvitarhalaisilta, eli Tuulituhisijoilta!

Nimi on ehkä ollut enne. Nimittäin sen jälkeen, kun pienten ympäristötaiteilijoiden leiriryhmämme valitsi nimekseen Tuulituhisijat, on navakka tuuli vaikuttanut monella tavalla leireilyymme. Kädentaitoihin keskittyvä porukkamme on askarrellut tuulessa pyörivät viipperät ja omaa leiripaikkaamme koristavat tuuliviirit. Olemme jopa muuttaneet telttapaikkamme metsän reunasta keskelle puutarhaa, ettei tuuli uhkaisi kaataa puita leirimme liepeiltä!
 
 
 
 
Kesäkuisella leirillä on työskennelty paljon kasviteeman parissa. Olemme havainnoineet puutarhan ja metsän kasveja piirtämällä, kokeilleet kasvipainantaa itse tehtyjen vihkojen kansiin ja rakennelleet omia mielikuvituskasveja luonnosten pohjalta. Tuulituhisijat keksivät esimerkiksi hattarakoivun, nirson ahmattikasvin, joka kelpuuttaa ruoakseen vain kurkkupastilleja sekä kasvin, joka osaa aistia kasvattajansa mielialan ja tuottaa erimakuisia hedelmiä mielialasta riippuen.




Kumpulan kasvitarhalla kaikki leiriläiset ovat osallistuneet tällä viikolla palokunnan järjestämään jännittävään alkusammutuskoulutukseen sekä harjoittelijaohjaajien vetämään kestävän kehityksen teemaohjelmaan.

Oman leiriviikkomme kohokohtia ovat olleet myös leppäkerttujen etsiminen ja niille hotellin rakentaminen, retki Kumpulan kasvitieteelliseen puutarhaan, jossa maalasimme satumaalauksia sekä yhteisten animaatioiden kuvaaminen hyvällä meiningillä!
 
 



 
Vielä kolme leiripäivää jäljellä Tuulituhisijoiden kanssa… mitähän kaikkea vielä keksimmekään ennen yhteistä juhannusjuhlaa?
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti